ТЕРЗИЋ: ОДЛИЧАН ОДНОС СА ЏАЈИЋЕМ И НЕДИМОВИЋЕМ, ФСС поштује Звездину величину

БЕОГРАД: Имам одличан однос са Драганом Џајићем и Банетом Недимовићем. Функционишемо изванредно. Људи у ФСС имају разумевања и поштовања за величину клуба као што је Црвена звезда, рекао је генерални директор црвено-белих Звездан Терзић.
s
Фото: Youtube printscreen/SportalRS

"Ипак, они морају бити свесни да не могу тамо да буду само због имена и презимена. Мора да се ради, морамо да видимо да су неке ствари промењене на боље. Да видимо неки напредак, а не само отаљавање, тако да ће Црвена звезда бити озбиљан критичар рада у ФСС", истакао је Терзић у разговору за Спортски журнал.

Сматрам да исто тако и Партизан заслужује као велики клуб поштовање, респект и добру комуникацију, додао је он.

"Мислим да генерално треба да сви радимо и ФСС, Звезда и Партизан имамо сви један циљ: унапређење фудбала". Терзић је нагласио да није задовољан Звездиним приходима од ТВ права.

"Најважнији извор прихода који Црвена звезда нема у односу на све остале клубове у Европи јесу ТВ права. То је стварно потцењено. У просеку на европском нивоу 42% у структури прихода свих клубова долази од ТВ права. Ми смо годинама били испод 1%. Значи, докле год Црвена звезда не буде на прави начин тржишно плаћена, колико вреде ТВ права Звезде, ми ћемо имати проблем. Утакмице Црвене звезде у нашој лиги су гледаније него утакмице Премијер лиге. А нисмо тако плаћени", поручио је Терзић.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести