Томић адут ТСК за виши ранг 

Озбиљност намера да избори пласман међу војвођанске лигаше, темерински ТСК, трећепласирани тим  у Новосадској лиги, демонстрирао је ангажовањем новог појачања. Никола Лазић, председник клуба, успешно је привео крају разговоре са Николом Томићем (22), везистом Хајдука из Чуруга.
Nikola Tomić Foto: Dnevnik.rs
Фото: Никола Томић Фото: Дневник.рс

„Брзо смо се договорили, уклапа се у причу о форсирању играча из Темерина. Одлично га познајем, играо је за Слогу у српсколигашким данима, касније био у Оyацима, а папире је донео из Хајдука, где се истакао, као један од најстандарднијих првотимаца“,  каже Никола Лазић, председник клуба.

Темеринци су раније договорили сарадњу са некадашњим интернационалцима Ненадом Зечевићем и Зораном Зукићем, најбољим играчима ОФК Сирига. Конкуренцију међу бонусима, заоштрио је Милош Броћета (Слога), а црвено-бели дрес су обукли још голмани Драган Војводић (Јединство, Госпођинци) и Немања Полић (Напредак, Надаљ).

„Имаћемо јачи тим него јесенас. Друга и трећа позиција гарантују бараж, али занима нас директан пласман у виши ранг. Главни конкуренти су Татра, Софекс и Јединство из Руменке. Не плашимо се изазова, размишљамо на дуже стазе, па склапамо играчки кадар способан да буде конкурентан и у вишем рангу. Листа појачања није закључена. Без обзира на чињеницу да имају најбољу одбрану у лиги, црвено-бели размишљају и о освежењима у одбрамбеном бедему.“

„Главни део посла смо успешно обавили. Задовољан сам, јер смо попунили дефицитарне позиције и довели играче за које смо проценили  да могу да допринесу реализацији циља. Постоји могућност да ангажујемо још штопера и везисту, чиме бисмо, пре почетка припрема, заокружили списак“,  истакао је Никола Лазић.

М. Менићанин

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести