Тончев и Раднички спасавају Синђелић од гашења

НИШ: Трећелигашс ОФК Синђелић из Ниша, коме прети гашење због финансијских проблема, заказао је ванредну седницу Скупштине клуба да преиспита одлуку о иступању из Српске лиге Исток.
Radnicki Nis
Фото: Tanjug

Руководство клуба одлучило се на такав потез након позива првог човека Радничког из Ниша Ивице Тончева и његовог обећања да ће пружити сву неопходну помоћ како се не би угасио најстарији клуб у Нишу, само три месеца од прославе 100. рођендана.

"Тешка одлука о гашењу клуба и осећај потпуног пораза би због помоћи Радничког и Тончева могао бити замењен осећајем тријумфа јер смо успели да спасимо клуб од гашења. Филмски расплет судбине нашег клуба биће нам велики подстрек да редефинишемо и унапредимо Синђелић, а у томе свакако очекујемо и велику помоч Радничког", наводи се у саопштењу Синђелића и спортског директора Зорана Анђелковића.

Фудбалери ОФК Синђелића су у два наврата играли Прву лигу Србије (други ранг такмичења) и два пута стизали до четвртфинала Купа. Први део сезоне 2018/19. завршили су на 10. месту табеле Српске лиге Исток.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести