Тони Крос размишља о крају каријере

Фудбалер Тони Крос, репрезентативац Немачке који тренутно наступа за Реал Мадрид,  не жели да одуговлачи са каријером и сматра да се њсен крај полако ближи, преноси портал Србија данас.
n
Фото: Youtube Printscreen

- Сигурно нећу играти до 38. године. Још увек имам три и по године уговора са клубом. Када он истекне имаћу 33. и мислим да је то право време да се запитам шта још желим. Нећу играти много након тога - рекао је Крос.

Упркос томе што је са Реалом успео да освоји све могуће трофеје, мотивација се никада није доводила у питање.

- Осећај освајања титуле је заразан. То је разлог због кога сам наставио да играм. Најбољи пример је Лига шампиона. Није било нормално освојити је три пута заредом. То је био тренутак када смо схватили колико је овај тим гладан. Та глад се појавила поново ове сезоне и нико не зна где ће нас одвести - истиче Немац.

Иако још увек није одредио тачан датум повлачења, бивши фудбалер Бајерна већ је почео да планира живот једном када му уговор са „бланкосима“! истекне. Сасвим могуће баш у Мадриду.

- Више од пет година смо овде и јако нам је добро. Наша деца иду у школу и такође су срећни. На крају ће они бити ти који ће донети коначну одлуку“, завршила је осмица Реала.

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести