Тополчани одиграли борбен меч против Мачве

После два ремија у наставку првенства, фудбалери ТСЦ- а у Шапцу стигли су до вредне победе.
zoltan sabo
Фото: Золтан Сабо, фото: ФК ТСЦ

По тешком расквашеном терену Тополчани су одиграли добар меч и на крају славили. 

Од првог минута ТСЦ  је преузео  инцијативу, додуше и играчи Мачве су добро парирали, али разлика у квалитету је била видљива. Додуше и Шапчани су имали неколико прилика, али их нису искоритили. Била је то, у ствари велика битка  и не баш леп фудбал.

Пред крај меча дошло је и до спорне ситације, после очиглeдног фаула над голманом Филиповићем  Шапчани су погoдили мрежу, међутим  судија Максимовић је благовремено показао да се ради о прекршају.

Утакмица није била лепа - рекао је после меча тренер Тополчана Золтан Сабо. - Али је била борбена.  Мачва је показала да је у доброј форми, да је добро почела ово пролећно првенство и сигурно са пуно самопоуздања је ушла у утакмицу. Ми смо успели да остваримо прву победу у овом делу првенства, која нам много значи у даљем такмичењу. Имали смо и среће, ако се све сабере, јер се на терену водила равноправна битка. Могли смо победити и са већом разликом, али је голман Мачве сјајно бранио. 

Тополчани су се већ окренули новом ривалу, у недељу дочекују крушевачки Напредак.  

- Морамо бити ошпрезнми, Крушевани су изгубили на свом терену и сигурно ће покушати да нас изненаде - објашљњава Сабо. - Имамо још два дана да се припремимо, ситуација у екипи је добра и надам се да ћемо нопвом победу направити још један корак ка циљу. 

С. СТ.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести