БАЧКОТОПОЛЧАНИ СЈАЈНОМ ИГРОМ РАЗБИЛИ ПАРТИЗАН У ХУМСКОЈ: Корнери нови адут ТСЦ –а

Фудбалери ТСЦ –а одиграли су сјајну партију у Хумској и до ногу потукли водећи тим првенства екипу Партизана (4:0). Нико, ни највећи навијачи Тополчана нису очекивали такву доминацију јер се ТСЦ у последње време мучио пролазио је кроз велику резултатску кризу и само једну од последњих 12 утакмица у свим такмичењима је добио, а до сада никада није савладао црно – беле.
тсц
Фото: ТСЦ

Међутим, изгледа да је првенствена пауза пријала Тополчанима, који су се освежили, попунили акумулаторе и одиграли најбољи меч у овој полусезони.

- Немам речи, одиграли смо сјајну утакмицу – објашњавао је после утакмице тренер ТСЦ –а Жарко Лазетић. - Честитам мом стручном штабу на томе како је припремио утакмицу, честитам играчима што смо су све спровели у дело. Имали смо ми неке добре утакмице против Звезде и Партизана и раније, сличне, али изгледа да смо сада сазрели и да можемо овако да играмо целу утакмицу,  Ово је невероватно, победити Хумској на овакав начин.

Лазетић признаје да је његов тим степео пред меч, али да су били одлучни да играју храбро и да пробају да нападну црно – беле.

- Нама је овај меч био јако битан – објашњава Лазетић. – Очекује нас финиш првенства, утакмице са Вет Хемом и Олимпијакосом. Сада је ситуација сасвим друга. Не смемо да полетимо, Треба спремити следећу утакмицу, вратити се у реалност, али мислим да су моји играчи прави, да ту неће бити проблема.

Творац победе био је Александар Ћирковић, који је већ у 3. минуту савладао голмана Партизана Јовановића директно из корнера,а онда још два пута асистирао после удараца с угла.

- Последње време доста смо вежбали прекиде, корнере и то се исплатило – објашњава Ћирковић. – Код првог гола видео сам да је голман Јовановић кренуо ка првој стативи и одлучио да покушам да шутирам на гол и то се исплатило. Наравно то је пореметило Јовановића и он више није смео да излази на лопте,код другог и трећег голагађао сам петерац и видели сте постигли смо још два гола.

За ТСЦ нема одмора у четвртак у петом колу Лиге Европе на свом терену од 18.45 сати дочекују енглески Вест Хем.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести