ТРЕНЕР ИНЂИЈЕ СРЂАН БЛАГОЈЕВИЋ Као да смо камење на Бога бацали

ИНЂИЈА: Екипа Инђије, новајлија у суперлигашком фудбалском друштву, има две победе, реми и шест пораза, од којих је према приказаној игри требало да избегне макар последња два - у суботу код куће против Радничког из Ниша (0:1) и пре тога у Београду против Црвене звезде (2:1).Заједнички именитељ за те утакмице је да су у корист ривала досуђени једанаестерци.
srdjan blagojevic indjija jutjub
Фото: Youtube Printscreen

Игор Стојиљковић за Звезду је досудио два пенала, од којих је први, у 88. минуту при вођству Инђије, био непостојећи. Фаул над Алексом Вукановићем начињен је метар ван казненог простора, што се јасно види на ТВ снимку.

О најстрожој казни за Раднички и те како може да се дискутује. Чинило се да је Филип Кнежевић одглумио контакт са играчем домаћих и театрално пао, али судија Новица Анђеловски је мислио другачије. Нермин Хаскић је затресао мрежу у 12. минуту и после тога више није било голова...

- Могу само да одам признање мојим момцима, који из утакмице у утакмицу смогну снаге да се уздигну после свега што се дешава - и после сопствених грешака и после грешака неких других актера, који усмеравају ток утакмице - рекао је тренер Инђије Срђан Благојевић и настваио: - Они показују менталну снагу и огромну вољу да игру за коју константно добијамо похвале крунишу победом. Међутим, некако не успевамо. На нама је да анализирамо зашто и поред таквих игара и ствари које нам не иду на руку не успевамо да се наметнемо и дођемо до гола. Као што сам рекао на конференцији за медије на Звездином стадиону - као да смо камење на бога бацали.

Екипа Инђије ушла је у Суперлигу кроз двомеч баража са Динамом из Врања. За разлику од такође новајлије  ТСЦ- а тешко постижу голове и не знају за победу више од месец дана.

- Изанализираћемо оно што је до нас и покушати да исправимо, а на оно што није до нас очигледно да не можемо да утичемо. Многи нас не гледају озбиљно, на нама је да то на терену преокренемо.У овом тренутку нас резултат не прати, али убеђен сам да ћемо имати снаге да не потонемо и да ћемо у неким наредним утакмицама бити награђени за ово што пружамо – поручио је Благојевић.

Инђија у шеснаестино финала Купа дочекује Динамо из Врања, док у наредном првенственом колу гостује Вождовцу.

С. Р.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести