ТРЕНЕР ТСЦ -а  ИНТЕРЕСАНТАН РУСИМА: Лазетић на мети Сочија

Постала је Русија обећана земља за српске фудбалере, све их је више , а могло би да се деси да буде и нових тренерских лица.
1
Фото:  Жарко Лазетић, фото: ТСЦ

Како тврди руски портал Чемпионат, а информацију доноси под вињетом „ексклузивно“, Жарко Лазетић је први кандидат за новог тренера Сочија. Чак кажу Руси да су преговори две стране у току.

Да се нешто кува на линији Лазетић – Сочи шушкало се и раније, али изгледа да је Русима сада догорело до ноката, пошто су последњи на табели и бацили су све карте у напад на српског тренера.

Лазетић је скренуо пажњу на себе освајањем другог места прошле сезоне у Суперлиги са ТСЦ-ом и обезбеђеним пласманом у групну фазу неког европског купа први пут у историји клуба. И нису се момци из Бачке Тополе обрукали у ових пет мечева Лиге Европе, освојили су бод, који минут их је делио прошлог четвртка да укоче и Вест Хем (0:1).

Успео је Лазетић да направи тим који игра и нападачки и атрактивно, а од играча који се, на папиру, далеко од статуса звезда чак и за српске услове. То се допало Русима, који желе да ресетују Сочи, јер је од тима који је био пре неку годину у самом врху табеле, постао први кандидат за испадање из лиге ове сезоне.

Остало је да се одигра још једно коло у Премијер лиги Русије, а онда ће уследити дуга зимска пауза. И биће то прилика да челници Сочија „нападну“ Лазетића и убеде га да се пресели у највећу земљу света, тамо где су радили до недавно Марко Николић, Миодраг Божовић, Славиша Јокановић, а лидер на табели је и даље Владимир Ивић са Краснодаром.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести