Тренинг утакмица у ФЦ “Вујадин Бошков”: Вошине муке с трећелигашем

Екипа Црвене звезде која се бори за опстанак у Српској лиги - Војводина, поштено је намучила други тим Војводине и била ближа победи, посебно у другом полувремену.
Momenat s utakmice
Фото: Моменат с утакмице, фото: Ј. Грлић

Најбољи коментар свега виђеног дао је Радован Кривокапић, тренер црвено-белих, који је нагласио:

„Шансу су добили наши играчи који имају мању минутажу и једина дилема је то да ли они желе да играју или не. Ако буду имали приступ као у дуелу са Звездом, више оваквих утакмица неће бити. Ове сусрете организујемо због њих, никако због нас, да би имали одређену минутажу у ногама и изборили се за шансу да уђу међу првих 11. Када то буду схватили, приступ ће им бити другачији, у супротном, овакви дуели немају сврху.“

А. П.

Војводина - Црвена звезда (НС) 1:1 (1:1)

ВЕТЕРНИК: Игралиште у ФЦ “Вујадин Бошков”, гледалаца: 150, судија Арсић (Нови Сад). Стрелци: Срећковић у 26. за Војводину, а Илијин у 35. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Месаровић (Војводина), а Бељански и Матић (Ц. звезда). Црвени картон: Месаровић (Војводина) у 16. минуту (с правом замене).

ВОЈВОДИНА: Симић (Тороман), Живковић, Веселиновић, Јеличић, Јаковљевић, Зломислић, Топић, Зукић, Месаровић (Игнић), Срећковић (Коне), Гајић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Гравичанин, Пронек, Станковић, Костић, Митровић, Јовишић, Бељански, Шаренац, Илијин, Милић, Матић. Играли су још: Лапчић, Бошковић, Видаковић, Ивановић, Давидовић и Милетић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести