ТСЦ у Сенти игра с Новим Пазаром: Време је за нову победу

Фудбалери ТСЦ-а данас дочекују екипу Новог Пазара у 11. колу Прве лиге Србије, уверени да ће успети да пруже добру игру и да ће уписати још једну победу у борби за бољи пласман у  Суперлиги.
zoltan sabo
Фото: Золтан Сабо, фото: ФК ТСЦ

Тополчани су у минулом колу  и поред добре игре непланирано изгубили у дуеклу са Пролетером у Новом Саду.

- Нема лаког противника у овом такмичењу, а данас  дочекујемо Нови Пазар који је показао да је изузетно незгодна екипа. Успели су да победе и Војводину и Партизан и да одиграју нерешено у Суботици, тако да нема сумње да ће утакмица која нас очекује бити захтевна. Са друге стране, нама је ова утакмица јако битна, јер смо претрпели пораз  у последњој утакмици против Пролетера, а нова три бода у овом мечу значила би нам прикључење горњем делу табеле - рекао је Марко Јовановић, први асистент тренера Золтана Саба.

Нападач Владимир Силађи оценио је  Нови Пазар као тешког противника, кога нико не сме да потцени.

- На домаћем терену, у утакмицама против Партизана и Војводине, показали су да могу да се носе са најбољим екипама у лиги. Очекује нас тешка утакмица, али мислим да је све на нама и да ће тренер успети да нас добро организује и да ћемо победити на домаћем терену -  рекао је Силађи. 

Силађи је додао да је имао проблем са лакшом повредом, која је сада санирана.

- Конкуришем за екипу, а на шефу стручног штаба је да одлучи да ли ћу бити међу стартних једанаест. Уколико будем, показаћу да оно што сам постигао у прошлој сезони није мала ствар и да ћу наставити серију какву сам имао у прва два кола“ - додао је Силађи.

Дефанзивац Срђан Грабеж изјавио је да очекује да ће меч са Новим Пазаром бити „тврда утакмица“, али је истакао да ТСЦ, као и увек, иде на победу и на нова три бода.

- Сигуран сам да ћемо игром у петак показати да заслужујемо бољу позицију на табели од тренутне. Ја се враћам после дуже паузе, имао сам здравствених проблема, али то је иза мене и надам се да ћу испунити очекивања стручног штаба. Пазар има добар навални део, али поставићемо се, урадићемо своје како знамо и умемо и надам се да ће то бити довољно да узмемо три бода што нам је и циљ на свакој утакмици - рекао је Грабеж.       

С. Ст.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести