ТСК из Темерина спреман за трку у Новосадској лиги

Почела  је трка за бодове у Новосадској фудбалској лиги, а темерински ТСК је у кругу кандидата за освајање првог места и пласман на војвођански ‘’југ‘’.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Темеринци су оставили добар утисак током припремног периода, док су у Купу ФСГ Нови Сад већ прескочили две препреке, победама против Хајдука из Чуруга (9:0) и Индекса (2:1).

-  Две сезоне узастопно, кроз бараж, нисмо успели да се домогнемо вишег ранга, па ћемо покушати да изборимо директан пласман. Свесни смо да неће бити лако, Нови Сад и Јединство из Руменке су главни конкуренти, али спремни смо за искушења – каже голман Драган Војводић.

Црвено-бели дрес, задужили су Дарко Марић (Младост, Бачки Јарак), Љубиша Вукеља (Раднички, Зрењанин), Стефан Димитров (Рад, омладинци), Александар Танасић и Огњен Клисара (ЖСК). -Утисак је да смо јачи, него прошле сезоне, а то морамо да потврдимо на терену. Атмосфера је сјајна, дишемо истим плућима и верујемо у добар старт. Годинама имамо најбољу подршку са трибина, у просеку нас прати 500 гледалаца и не смемо да их разочарамо. Лига је проширена на 18 клубова, па ће Темеринци, за седам дана, одиграти три кола. Данас су домаћини Ветернику, у среду гостују у Кисачу, а потом дочекују Бачку из Бегеча.

- Први испит је најтежи, неопходан је озбиљан приступ. Три бода из двобоја са Ветерником представљала би ветар у једра. Са Марићем и Вукељом, уз Пуповца и Недељковића, опасни смо на офанзивном плану, могу да реше меч једним потезом, а ја ћу дати све од себе да мрежа што дуже остане мирна – поручио је Војводић.

М. Менићанин

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести