Тумбаковић критиковао Јанковића: То је недисциплина...

ПОДГОРИЦА: Селектор репрезентације Црне Горе Љубиша Тумбаковић критиковао је фудбалера Марка Јанковић због односа на мечу против Румуније (0:1) и промашеног пенала.
1
Фото: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Црногорци су у Подгорици изгубили у борби за друго место групе у којој је Србија завршила као лидер и отишла у Б Лигу нација, а фудбалер Партизана је "кумовао" поразу тако што је изгубио лопту код гола и касније промашио пенал.

"Поједини момци морају добро да се замисле. Овде морају да раде професионално, а неке ствари ако хоће да раде нека их раде у клубовима. Разочаран сам, јер све што се радило две године срушило се као кула од карата", казао је Тумбаковић после утакмице.

Бивши тренер Партизана потез Јанковића описао је као недисциплинован.

"Немамо ми ни самопоуздања, ни самоуверености. Није самоувереност да ноншалантно изгубиш лопту, па примимо гол, па после промашиш пенал.. То је недисциплина. Он је млад играч, обично не реагујем овако".

Тумбаковић додаје да се у црногорској селекцији зна ко изводи ударац са "беле тачке".

"Све се зна ко би шта требало да ради, имамо одговор за све. Нисам видио док није узео да шутира... Али, то је мање важно, проблеми су комплексни... Највећи део одговорности преузмем на себе, а видећемо како ће се то завршити", закључио је он.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести