Тумбаковић: У финалу баража волео бих Бугарску

Фудбалска репрезентација Србије ће пут до Европског првенства наредне године морати да тражи кроз бараж Лиге нација после неуспеха у квалификацијама. У полуфиналу баража Србија игра против Норвешке.
l
Фото: Youtube Printscreen

Селектор „орлова“ Љубиша Тумбаковић у разговору за ''Спортски журнал'' ''навија'' да у евентуалном финалу баража за Европско првенство противник Србији буде Бугарска.

- Није у реду да причам кога не бих волео у финалу, јер пре те утакмице морамо да победимо Норвешку која је квалитетнија репрезентација од преосталих потенцијалних ривала. Од свих репрезентација које су нам могући ривали на путу до Европског првенства, Норвешка је најквалитетнија, бар по ономе што је показала у квалификацијама за Европско првенство и у Лиги нација. Кад прођемо Норвешку, надам се да ће нам бити нешто лакше - казао је Тумбаковић.

Селектор је открио да би му Бугарска потпуно одговарала.

- Ми се ту не питамо ништа. Једно је шта бисмо волели, а друго шта ће да се деси… И лакше ми је да кажем кога бих волео за противника у том финалу, него кога не желим. Волео бих Бугарску - рекао је Тумбаковић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести