У ЧСК-у активирали „програм плус”

После не баш берићетне јесени, током које је освојено 17 бодова, а онда и 10. и 11. места на табели Прве фудбалске лиге, у ЧСК Пивари влада мобилно стање. Све је подређено пролећном наставку полусезоне и опстанку клуба у другом рангу такмичења.
CSK Pivara
Фото: Dnevnik.rs

„У петак смо имали састанак Управног одбора, на којем смо се договорили о неким пословима и о закључцима с којим ћемо изаћи на Скупштину. Седница највише теча заказана је за недељу, у 12 часова, на стадиону. Тамо ћемо разговара о много важним питањима, а после  тога екипа ће почети с припремама“, рекао је спортски директор ЧСК Пиваре Мића Илић.

После одласка шефа стручног штаба Триве Илића три кола пре краја јесење полусезоне, тим је остао без првог човека струке. Прелазни рок је на прагу и то је једно од питања које за сада задаје највише главобоље руководству клуба.

„Активирали смо “Програм плус”‚  којим су обухваћена сва питања која се морају решити до почетка припрема. Ствари које се могу решавати у ходу, оставићемо за каснији период. На добром смо путу да решимо питање новог шефа струке, као и да добијемо пет-шест младих и квалитетних играча. Добро је и то што, за сада, немамо захтева за одласцима. Имамо двојицу тренера који годинама раде у клубу и који ће остати и даље уз новог шефа, а обојица су наши бивши играчи и имају А лиценцу.“

Очекује се помоћ и локалне самоуправе, а на прагу су и разговори са главним финансијером, Компанијом Карлсберг.

„У нови програм који смо активирали почетком ове године, упућена је локална самоуправа, која је обећала и већ је прискочила у помоћ. И до сада је она  била уз ЧСК Пивару, па се надамо да нас сигурно неће изневерити ни убудуће. С њом ћемо много лакше, надам се на обострано задовољство, завршити разговор с нашим главним спонзором“, завршио је спортски директор ЧСК Пиваре Мића Илић.

В. Вујановић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести