Суперлига: У Шапцу играју Мачва и ТСЦ (17.30) 

У табору фудбалера ТСЦ–а тема је још увек утакмица с румунским ФЦСБ-ом у 2. колу квалификација за Лигу Европе.
ТСЦ/ Из сусрета ТСЦ–ФЦСБ
Фото: ТСЦ/ Из сусрета ТСЦ–ФЦСБ

Међутим, Тополчане већ данас очекује врло важан сусрет с Мачвом у Шапцу, у оквиру 8. кола Суперлиге Србије. Стручни штаб тима са севера Бачке, на челу са Золтаном Сабоом, покушао је током протеклих неколико дана да врати играче „у нормалу“ и да их како тако припреми за данашњи окршај.

- Играчи су још увек под утисом утакмице са Румунима - искрен је био тренер ТСЦ–а Золтан Сабо. – Екипа је и физички и псхички исцрпљена, али мораћемо да пронађемо додатну енергију како бисмо савладали Шапчане. Током последње три недеље све смо били подредили наступима у Европи, можда смо зато и изгубили три дуела у првенству. Нажалост, за добре игре није нам стигла награда, али смо, ипак, оставили дубок траг у Европи и неочекивано добили много нових навијача.

Тополчани ће покушати да  у мечу с Мачвом победе и да на тај начин крену према врху табеле.

- Биће тешко јер Мачва има солидан тим и бори се за сваки бод – додао је помоћни тренер ТСЦ-а Мирко Јовановић, који се укључио у разговор. – Ми немамо велики избор играча, па не можемо пуно да ротирамо тим, већ ће играти фудбалери који су и до сада изнели највећи терет. Видећемо непосредно пред утакмицу који су играчи најспремнији.

Сусрет Мачва - ТСЦ почиње у 17.30 часова, а утакмицу преноси Аренаспорт 1.   

Г. К. – С. Ст.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести