У Старој Пазови одржан семинар тренера са територије ФС Војводине

У Спортском центру ФС Србије у Старој Пазови, одржан је семинар тренера Српске лиге Војводина и три групе Војвођанских лига, као увертира за почетак првенства, наредног викенда.
odličan odziv trenera
Фото: Приватна архива

Слободан Павковић, наш познати и признати тренер, са стажом у Србији, Шведској, Кувајту, Оману, Египту и Сингапуру, одржао је предавање на тему „Филозофија фудбалске игре” и привукао пажњу присутних тренера, који су изразили жељу да у најскорије време презентована тема буде представљена и кроз практични део.

Миодраг Цвијић, генерални секретар ФС Војводине, у уводном делу, тренерима је пожелео успешну сезону и нагласио важност континуиране едукације:

- Семинару је присуствовало 58 тренера, водимо рачуна о њиховој едукацији, као битном сегменту. Драго ми је да су тренери активно учествовали и остварили интерактивну комуникацију са предавачем. ФС Војводине нема  дилему, свесни смо да је улога тренера важна, па ћемо наставити праксу одржавања семинара едукативног карактера.

Учесници семинара, добили су, као поклон, књигу „Карактеристике фудбалске игре”, аутора Слободана Павковића. 

- Књига садржи, поред теоретског дела, приказ практичних вежби са објашњењима а доживела је велику популарност у Словенији и Црној Гори. Представља одличну литературу за сваког тренера и уско је повезана са темом презентованом на семинару. Дугујемо захвалност Слободану Павковићу на издвојеном времену и сјајном предавању – истакао је Миодраг Цвијић, генерални секретар ФС Војводине.

М. Менићанин 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести