У Војводини спремни за дуел са Земуном

НОВИ САД: Тренутно другопласирани тим на табели, екипа Војводине, сутра гостује у Земуну.
Ranko-Veselinović fkvojvodina
Фото: fkvojvodina.rs

Штопер Војводине Ранко Веселиновић каже да, након две недеље паузе, свака утакмица може да буде незгодна.

“Зато да нас очекује тежак испит у Земуну. Иако нисам био с тимом током мини-припрема на Златибору због обавеза које сам имао према омладинској селекцији Србије, знам да су моји саиграчи радили изузетно добро“, каже Веселиновић.

Додаје да је атмосфера у тиму је одлична и што га испуњава позитивним размишљањима пред дуел са Земунцима.

“Очекујем да пружимо добру игру, иако, да будем искрен, не познајем најбоље екипу ривала. Било како било, верујем да ћемо одиграти квалитетну партију и да можемо да освојимо три бода“, рекао је Веселиновић.

У убедљивом поразу Земуна на Вождовцу (6:1) Веселиновић не види неку посебну предност за своју екипу.

“Пре свега, морам да истакнем чињеницу да је Вождовац одлична екипа и да игра заиста добар фудбал. Истовремено, прошле су две недеље од тада, било је доста простора да се ради на уоченим манама и управо зато сам убеђен да нам неће бити ни мало лако да испунимо циљ”, додао је.

Новосађани немају повређених, ни суспендованих играча, па ће шеф стручног штаба Владимир Буач моћи да иведе на терен најбољу поставу. У њој ће свакако бити места и за Веселиновића, који се добрим партијама усталио у стартној постави.

До сада, ова два тима су се састајала укупно 43 пута, при чему је Воша успела да забележи 25 победа, 13 утакмица завршено је нерешено, а само пет сусрета припало је зелено-плавима из Земуна, уз гол-разлику 82:43 у корист Војводине.

Сусрет Земун - Војводина почиње у 15 часова.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести