У Звезди чак осам фудбалера на излазним вратима

Зимски прелазни рок ће бити буран у Црвеној звезди.
Crveno-beli imaju kapital od dva gola za revanš u Finskoj  Foto: Crvena zvezda
Фото: Црвено-бели имају капитал од два гола за реванш у Финској  Фото: Црвена звезда

Чак осам фудбалера после јесењег дела могло да раздужи опрему.

- Кањас је доведен без обештећења и он клуб кошта 500.000 евра годишње, па ако неко буде желео да га одведе за ту плату, радо ћемо га пустити. Није показао оно што смо очекивали и само ако буде хтео да иде, даћемо му чисте папире. Слична ствар је и са Јевтовићем, који би могао да оде као што су Филип Стојковић и Вујадин Савић, без обештећења. Дакле, од њих двојице не очекујемо зараду - рекао је извор Информера а пренео портал Србија данас.  

Од продаје Милана Борјана, као и нападача Боаћија и Павкова црвено-бели очекују значајан приход.

- Није тајна да је Борјан и раније размишљао о одласку, мада је он један од најважнијих појединаца у тиму и уговор му важи до лета 2023. године. Због тога га не бисмо радо пустили, али ако буде инсистирао, а притом добијемо понуду од око два милиона евра, продаћемо га. Слична ствар је и са нападачима.

Бен, Бабић и Симић су играчи од којих се очекује новчана добит.

- Важно је сад продати Бена, мада због скорог истека уговора не треба за њега очекивати више од пола милиона. Свакако је једна од опција поудити му нови уговор, па га онда продати за два милиона евра, али питање је хоће ли играч то хтети, јер као слободан може да добије више новца приликом преласка у нову средину. За Симића и Бабића није реално очекивати велике паре, али млади су, па може да се извуче неко симболично обештећење - објашњава Информеров извор.

EUR/RSD 117.5727
Најновије вести