Украјина без Јармоленка против „орлова“

Андреј Шевченко, селектор Украјине, има велики проблем пред квалификациони дуел са Србијом у Лавову, јер ће домаћи играти без једног од најбољих играча, крилног нападача Вест Хема, Андрија Јармоленка, јавља портал Србија данас
k
Фото: EPA-EFE/DAVID HECKER

Он јесте са екипом, али неће конкурисати за састав већ је ту како би подигао атмосферу у селекцији.

Такође, Украјинци неће моћи да рачунају на натурализованог Бразилца Жуниора Мораиша, док је везиста Шахтјора, такође бразилског порекла Марлос, опорављен.

Јармоленко је још једном показао лојалност репрезентативном дресу, јер је изабрао да, уместо одласка на годишњи одмор, остане са екипом и пружи им подршку у једном од кључних мечева у квалификацијама за ЕУРО 2020.

Ван комбинације за састав је и Жуниор Мораеш. Натурализовани Украјинац, нападач Шахтјора, није опција за меч са Србијом због повреде. Прве две утакмице за репрезентацију са истока Европе одиграо је у овим квалификацијама и то у 32. години.

На крају и једна вест која је обрадовала домаће навијаче. Од повреде се опоравио још један "усвојени" Украјинац - Марлос. Везиста Шахтјора није могао да игра за свој тим месец и по дана због повреде кука, а на терен се вратио тек у последња два кола првенства и то је улазио у игру у последњим минутима.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести