УО Динама из Врања: Суспендован Ђурић због примљеног гола

Након гостовања Динама из Врања београдском Партизану и првог гола који је примио голман Урош Ђурић узбуркала се спортска јавност у Србији а огласила се и управа врањанског клуба.
Gol Partizana protiv Vranjanaca/Jutjub
Фото: Youtube Printscreen

Динамо је изгубио од Партизана 6:0 (2:0) а руководство клуба је одлучило да суспендује чувара мреже Ђурића.

„Није срамота спортски изгубити, па чак и овако великимрезултатом (0:6), поготово од тима који својим именом и традицијом то и заслужује. Честитке противнику, али! То „али” односи се на појединачне играче и њихов однос према имену Динама и части спортске игре коју наш клуб гаји” стоји у допису из Врања које је стигло на адресу Спортског журнала.

„Зато смо предузели потребне кораке за повратак клуба у нормалне спортске оквире. Једна од одлука је и суспензија голмана Уроша Ђурића, који је својим брањењем, односно небрањењем, довео целу фудбалску јавност, како у Србији, тако и у нашем граду Врању, у сумњу због постигнутог резултата. Суспензија се односи на голмана Уроша Ђурића и вероватно на још неколицину играча Динама. Као клуб, ограђујемо се од свих иснинуација и нагађања, на које је утицао коначан резултат утакмице” пише у саопштењу Врањанаца.

Динамо је тренутно последњи на табели али жеља је клуба да остану на суперлигашкој сцени.

„Зато се и обраћамо јавности и поручујемо да ћемо, уз све нагомилане проблеме, и овај успешно решити и наставити нашу спортску борбу у овој историјској сезони за Динамо. Наши проблеми ће остати само наши и будите сигурни да ћемо их решити на најбољи начин за Динамо, примењујући прописе ФС Србије и Правилник о кажњавању ФК Динамо” стоји у саопштењу Динама из Врања.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести