УПРАВА ЧАСТИ НАВИЈАЧЕ Војводина сутра с Младости игра за европску визу

Финале Купа је било и прошло. Пласман у финале Војводини је значило реализацију дела годишњег плана у величанственом амбијенту лозничког Лагатора.
2
Фото: Дневник/ С. Шушњевић

Начином на који су репрезентовали ниво војвођансклог фудбала био је у складу са стилом којим су пролеће оплеменили. За реализацију другог дела плана, пласмана у европске квалификације, преостао је још сусрет са лучанском Младости, у суботу на „Карађорђу”. На теренима ФЦ „Вујадин Бошков“ затекли смо радну атмосферу и оптимистичко расположење.

- Видели смо да можемо да дођемо до финала, а то је велика ствар – осврнуо се још једанпут на такмичење у националном Купу стрелац јединог гола за Војводину Алекса Вукановић. -  Верујем да ћемо опет бити у ситуацији да се боримо за овај трофеј, већ следеће године, али да ми тада искорачимо и подигнемо пехар и да га донесемо у Нови Сад. Честитам Звезди на освојеном купу.

Подсетили смо Вукановића да је он једини успео да постигне гол у сусретима са својим некадашњим клубом, рачунајући све утакмице, од првог кола до финала.

- Ја сам професионалац, играч сам Војводине и жеља ми је да постигнем гол, без обзира ко је с друге стране терена – рекао је Вукановић. –Ето, испуњена ми је та жеља да постигнем гол баш против Црвене звезде. Али, драже би ми било да смо пехар освојили, мојим победничким голом, или неког од саиграча, сасвим је свеједно.

Вошин нападач и један од најискуснијих играча у екипи није пропустио прилику да примети навијачки удео у пролећном низу Вошине ренесансе.

- Сви смо поносни на наше навијаче ма одакле да су дошли – пренео је Вукановић расположење своје и својих саиграча. –Преостаје ми да им захвалим у име колектива и да их позовем да нам се придруже и у сутра на трибинама „Карађорђа“, да заједно победимо Младост на путу ка Европи.

Почетак сусрета са лучанском Младости заказан је  за сутра у 19 часова. Управа клуба части навијаче бесплатним улазом на трибине. 

Л. Бакмаз

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести