Управа Пролетера одлучила: Стручном штабу нови уговор

Управа млађег новосадског суперлигаша Пролетера  одлучила је  да са стручним штабом, шефом Бранком Жигићем и помоћницима Секулом Рашиованом, Немањом Миљановићем, Душаном Бројчином и Марком Прентовићем, потпише уговор за наредних 5 година.
Ј. Грлић/Алекса Пејић
Фото: Ј. Грлић/Алекса Пејић

- Презадовољни смо радом стручног штаба, на челу са Жигићем, који је у клубу преко 13 година. У овој сезони остварени су очекивани резултати и афирмисано је неколико младих фудбалера. Потврђено је да је Пролетер права средина за стасавање и афирмацију талентованих  играча – рекао је спортски директор Амир Беслими.

Тренер  Жигић и његови сарадници  задовољни су одлуком клупских челника да остану на Сланој бари.

- Изузетно ми је драго што клуб има поверење у стручни штаб, част ми је што ћемо настваити сарадњу, што је уједно велика обавеза да наставимо  да радимо још јаче и квалитетније.Настојаћемо  да наредне сезоне будемо много бољи, а сходно амбицијама и квалитету   остваримо и бољи пласман. Мој стручни штаб и ја верујемо да ћемо опрвадати указано поверење – поручио је  Бранко Жигић.    

М. По.

Пејић на излазним вратима

Један из плејаде талентованих момака са Слане баре је и сјајни везни  играч Алекса Пејић, за младог репрезентативца  већ су стигле три понуде.

- Наши млади фудбалери  су током првенства показали да у наредној сезони можемо да се ослонимо на њих. Њихове квалитетне партије нису остале незапажене и инетерес за њих постоји. Волео бих да сви они остану, међутим, ми смо условно речено  мали клуб и морамо да продајемо играче да бисмо опстали на главној сцени. Тешка срца, по свему судећи, мораћемо да се лишимо услуга Алексе Пејића -  рекао је Бислими.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести