Управа Војводине на путу да појача конкуренцију у тиму

У неколико наврата до сада шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић истицао је да ће у зимском прелазном року клуб покушати да доведе фудбалере који ће моћи да појачају конкуренцију у екипи.
Ф. Бакић/Лалатовић Ненад
Фото: Ф. Бакић/Лалатовић Ненад

Председник клуба Војислав Гајић и генерални директор Душан Бајатовић су људи који ће настојати да реализују идеје шефа струке у зимском прелазном року (14. јануар - 7. фебруар 2020. године) и, како се чини, први резултати тог напора могли би да буду видљиви већ данас.

У току дана у Нови Сад на коначни договор требало би да стигне Миљан Вукадиновић (27), крило и један од најбољих играча Напретка из Крушевца, ког би Лалатовић желео да има у екипи. Он је, како сазнајемо, већ прошао лекарске прегледе и сада се чека само договор између Напретка и Војводине.

- Договор с Новосађанима још увек није постигнут, али би то могло да уследи данас - рекао је Вукадиновић. - Остало је да се међусобно споразумеју два клуба и у том случају постаћу становник Новог Сада. Војводина је поново у врху српског фудбала, форсира офанзивни стил игре и то ми одговара, а изузетно ценим тренера Ненада Лалатовића. Лалатовић, поред Вукадиновића, има жељу да стигне још које појачање.

Договор с Новосађанима још увек није постигнут, али би то могло уследити данас. Остало је да се међусобно споразумеју два клуба и у том случају постаћу становник Новог Сада. Војводина је поново у врху српског фудбала, форсира офанзивни стил игре и то ми одговара, а изузетно ценим тренера Ненада Лалатовића (Миљан Вукадиновић)

- Желимо да освежимо поједине позиције у тиму, а један од играча којег бих волео да видим у нашем клубу је Миљан Вукадиновић. Имам још неколико жеља када су новајлије у питању и видећемо да ли ће моја два Деда Мраза - председник Гајић и директор Бајатовић - испунити оно што бих волео да добијем у играчком кадру – рекао је шеф струке.

На питање које би то играче, поред Вукадиновића, желео још да види у саставу, тренер е одговорио:

- Волео бих да доведемо Уроша Витаса (27), ранијег штопера Рада, који је тренутно играч казахстанског Иртиша из Павлодара. Поред њега, на листи мојих жеља налазе се и снажни нападач Јавора Момчило Мркаић (29), као и десни бек Марко Петковић (27), који је раније носио дрес Црвене звезде, а сада је члан Спартака из Москве. Видећемо шта ће се догађати по том питању, а још неки евентуални доласци зависиће од тога ко ће од наших садашњих играча изразити жељу да оде из Новог Сада - додао је Лалатовић.

А. П.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести