Утакмица против Чуке од великог значаја за Вошу

Још су само четири кола остала до завршетка лигашког дела такмичења у домаћем првенству, а фудбалери Војводине пред собом имају тежак задатак да се пласирају у плеј-оф.
Nemanja Milojevic/S. Djordjevic
Фото: С. Ђорђевић/Немања Милојевић (22) играће у суботу против свог некадашњег тима

До пласмана међу осам најбољих тимова могу да стигну искључиво много бољим и одлучнијим играма, головима и победама, дакле свим фудбалским елементима који су им недостајали овог пролећа. Од тога имају ли снаге за такав заокрет и могу ли да одоле заиста тешком распореду зависиће коначни пласман, односно то хоће ли заиграти  у разигравању за титулу и европске визе, или ће морати у плеј-аут и борбу за опстанак.

Изузетно озбиљан тест имају у недељу, када ће угостити екипу Чукаричког, која се налазе на четвртој позицији, са само два бода заостатка у односу на трећепласирани Партизан.Нема никакве сумње да ће на “Карађорђу” јуришати на читав плен, што ће додатно отежати обавезу коју пред собом има чета тренра Радована Кривокапића.Воша, опет, једноставно мора да победи ако жели да сачува наду за пролазак у доигравање, па се очекује велика борба,с обзиром да је  улог веома велики за оба такмаца.


Подршка екипи

У току данашњег тренинга фудбалере и струку посетили су председник клуба Душан Влаовић и председник Скупштине Драгољуб Самарџић. Они су пружили пуну подршку екипи и пожелели јој успешне резултате.


- Поново за ривала имамо тим из врха табеле и волео бих да код мојих играча видим промењен приступ у односу на последњи сусрет који смо одиграли на нашем терену - јасан је шеф струке Радован Кривокапић. - Имамо обавезу да победимо Чукарички, а да бисмо жељу реализовали мораћемо да испољимо висок ниво одговорности и агресивности. У куп сусрету у Нишу свесно смо одморили неке играче, па сада од њих очекујем да екипи улију додатни стимуланс и да је понесу,  од самог почетка ривалу морамо да покажемо да желимо искључиво победу.

Ако се изузме повређени Милан Лазаревић, сви ће конкурисати за састав. Дакле, у комбинацији ће поново бити Даниел Граовац, Вук Митошевић, Бојан Матић и Милан Ђурић, којих није било на терену у дуелу с Радничким у Нишу.

Утакмица Војводина - Чукарички почиње у недељу од 19 часова, а улазнице ће се продавати у недељу по уобичајеним ценама: Запад - 300 динара, Исток - 200 и Север - 100 динара.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести