(УЖИВО) СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ: Војводина - ТСЦ 3:2

Фудбалери Војводине победили су ТСЦ са 3:2 на стадиону Карађорђе у оквиру 30. кола Суперлиге Србије.
1
Фото: Dnevnik.rs

Крај утакмице

95. минут: Војводина је повела са 3:2. Радуловић је лопту набацио Његошу Петровићу на главу, који ју је трзајем само убацио у мрежу.

90. минут: Игра се надокнада од пет минута.

89. минут: Војводина је после корнера имала прилику да поново поведе, али после велике гужве у петерцу ТСЦ-а голман гостију је некако успео да дође до лопте.

79. минут: ТСЦ стиже до изједначења на 2:2. Гол је постигао Саша Јовановић.

70. минут: Војводина је повела са 3:1, али је гол поништен. Зади Сери је направио фаул над Вулићем, украо лопту прошао кроз одбрану и дао гол, али је исти поништен после прегледа ВАР снимка.

54. минут: Прилика за ТСЦ, Пантовић је шутирао, али је досуђен офсајд.

49. минут: ТСЦ је смањио на 2:1. Стрелац је био Ифет Ђаковац.

Полувреме

44. минут: Војводина води са 2:0. Стрелац је Кембел, коме је одлично лопту додао Сери.

27. минут: Најбоља прилика за ТСЦ. Пантовић је шутирао, али није добро захватио лопту главом, па је резултат остао исти.

9. минут: Војводина води са 1:0. Дејан Зукић је из слободног ударца затресао мрежу ТСЦ-а.

4. минут: Прилика за ТСЦ. Ђаковац је био у шанси, али је Царевић добро интервеннисао. Додуше, ситуација је била донекле спорна, али на крају није било пенала за ТСЦ.

2. минут: Одлична прилика за Војводину, шутирао је Ивановић, али поред гола.

 

Почела је утакмица

За овај дуел влада велико интересовање публике, тако да је ред исперд благајне и пред сам почетак утакмице што можете видети и у следећем видеу.

 

У међусобним сусретима ове две екипе у 11 мечева ТСЦ је пет пута био успешнији од Војводине, уз четири нерешена исхода. Две победе Воша је постигла на гостовању, ни једанпут није победила на Карађорђу, па ето сада прилике. ТСЦ на трећем месту на табели има завидну бодовну предност у односу на четвртопласирану Војводину.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести