Вазура: Добра одлука, јер фудбал се игра због навијача

БЕОГРАД: Генерални директор ФК Партизан Милош Вазура изјавио је да ће клубу веома значити то што ће од 1. јуна бити дозвољено присуство навијача на утакмицама.
m
Фото: Youtube Printscreen

Кризни штаб је одлучио да се дозволе јавни скупови са највише 1.000 учесника, па ће тако од 1. јуна бити дозвољено окупљање публике на спортским догадајима на отвореном.

"Још увек ништа званично нисмо добили, али уколико се то дозволи наравно да ће веома значити клубу. Фудбал није исти са и без навијача. Имамо прилику да гледамо немачку Бундеслигу која се игра без навијача и види се да нешто фали. Сигурно да ће значити велика подршка са трибина, видим да ће бити нека посебна правила. То је добра ствар, јер фудбал се игра због навијача. Без публике то није то", рекао је Вазура Танјугу.

Број навијача биће ограничен, а очекују се и додатне безбедносне мере попут поштовања физичке дистанце од најмање два метра.

" Надам се да ће све бити спроведено у дело и да ће све бити безбедно. Ми чекамо упуство од Фудбалског савеза и људи који су за то задужени. Колико сам прочитао, мора да буде поштована удаљеност, а то ће изискивати одређену организацију. Подржавамо то и чим доктори то кажу значи да је добра одлука", закључио је Вазура.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести