ВЕЧИТИ ДЕРБИ УВЕК ЈЕ ВАЖАН, НАРЕДНИ ЋЕ БИТИ И ВАЖНИЈИ У Зезди ће лекар „састављати“ тим?

Пред нама је 172. вечити дерби, који ће бити никад интересантнији због важности коју резултат носи. Партизан је у предности од једног бода и исход овог сусрета могао би да одреди даљи ток шампионске трке.
s
Фото: Youtube printscreen/ Arena Sport TV

Звезда има императив победе, уколико жели да се врати на прво место и да у касније у плеј-офу има предност домаћег терена.

Али, тренер Владан Милојевић нашао се у неочекиваном проблему пред најважнији меч српског фудбала, јер је на мечу против ТСЦ-а у Бачкој Тополи морао принудно да изврши три измене и да из игре изведе двојац стандардних штопера, Александра Драговића и Уроша Спајића, а такође и "бонус играча" Владимира Лучића.

Телеграф је проверио на Маракани какво је тренутно стање повређених играча, а ситуација неће претерано обрадовати тренера Владана Милојевића.

Оно што је готово извесно, Владимир Лучић је доживео озбиљнију повреду колена и он сигурно неће бити на располагању за вечити дерби, а вероватно га чека и вишенедељна пауза. Детаљнији прегледи магнетном резонанцом ће дати коначан одговор колико је озбиљна повреда у питању, али према првим информацијама ситуација није добра.

Александар Драговић и Урош Спајић су доживели лакше повреде, али су свакако ван строја и према сазнањима Телеграфа, Звезда чини све да их убрзаном рехабилитацијом врати у конкуренцију за дерби.

Биће то права трка с временом и одлука ће бити донета малтене у последњи час.

Вечити дерби на програму је у суботу од 17 часова, а нема сумње Звезду чека права трка с временом да опорави своје стандардне штопере.

(Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести