Велики дерби: Црвена звезда-Партизан 1:1 (0:1) (видео)

У великом дербију 24. кола Суперлиге Србије Црвена звезда и Партизан одиграли су нерешено 1:1 (0:1) на Стадиону Рајко Митић.
crvena zvezda partizan, Fonet
Фото: FoNet

Стрелац за Звезду био је Павков у 73. минуту. Шутирао је искоса са десне стране поред Павловића и лопта се од стативе одбила у гол.

Стрелац гола за Партизан је Немања Николић у 37. минуту али је претходила лоша реакција голмана Звезде Борјана и Милуновића. 

Сукоб на Аутокоманди уочи дербија, више повређених

БЕОГРАД: Више особа повређено је у сукобима навијача и полиције пред почетак 159. вечитог дербија фудбалера Црвене звезде и Партизана у Београду. 

До сукоба је дошло на Аутокоманди, а у Хитној помоћи Танјугу је речено да је шест-седам њихових екипа изасло на лице места и да су сви повређени превезени у Ургентни центар. 

За сада није познат број повређених, као ни тежина повреда.

РТС наводи да су се навијачи сукобили са полицијом и истиче да им је у Хитној помоћи речено да да међу повређенима има и полицајаца.

"Курир" пише да се група навијача Партизана, која је ишла из правца Хумске ка стадиону "Рајко Митић", сукобила с полицијом на Аутокоманди. 

С друге стране, "Блиц" тврди да су се сукобиле присталице Црвене звезде и Партизана.

Како наводи лист, полиција је најпре зауставила људе који су се кретали из правца Ветеринарског факултета, односно од Славије ка стадиону, како би прошли "гробари" који су кренули с Партизановог стадиона на јужну трибину стадиона "Рајко Митић". 

Навијачи црно-белих су пробали да пробију кордон који их је одвајао од осталих људи који су тада били близу стадиона, највероватније како би се сукобили с навијачима Црвене звезде којих је ту било, па је дошло до инцидента, наводи "Блиц", истичући да се ситуација смирила неколико минута касније након доласка додатних полицијских снага. 

Црвена звезда – Партизан 1:1 (0:1)

БЕОГРАД: Стадион: Рајко Митић, гледалаца: 35.000, судија: Данило Грујић.

ЗВЕЗДА: Борјан – Стојковић, Савић, Милуновић, Гајић – Јовичић, Јованчић – Бен, Марин, Симић – Боаћи.

ПАРТИЗАН: Стојковић – Н.Р. Милетић, Валијенте, Павловић, Н.Г. Милетић – Здјелар, Шћекић – Закарић, Николић, Косовић – Рикардо.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести