ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ У ПРВОЈ ФУДБАЛСКОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ: ,Канаринци" шокирали лидера

Фудбалери Новог Сада направили су велико  изненађење и у првом сусрету у пролећном наставку Прве лиге савладали лидера на табели, екипу ОФК Београда.
1
Фото: "Романтичари" пали у Челареву, фото: РФК Нови Сад

У првих двадесетак минута обе екипе су играле нападачки и темпо игре показао је да су припреме одрађене веома добро. Као што је било и очекивано гости су више нападали, али су и домаћи показали одважност и успели у неколико наврата да припрете голману Поповићу. До краја  полувремена ређале су се шансе пред оба гола, али без реализација. 

У наставку, Новосађани су наставили с пресингом и притискали су одбрамбрену линију Београђана. Након напада који није много обећавао у 64. минуту, лопта је стигла на десни бок до Лазара Врекића, који је сјајно шутирао у даљи угао и матирао чувара мреже гостију Балшу Поповића.

Иако су повели, ,,канаринци" се нису окренули чувању резултата, већ су наставили с нападима. Овом победом над главним кандидатом за пласман у Суперлигу, ученици тренера Видака Братића показали су победнички менталитет и наговестили много бољу полусезону.

Нови Сад - ОФК Београд 1:0 (0:0)

ЧЕЛАРЕВО: Стадион ЧСК-а, гледалаца: 500, судија: Јаковљевић. Стрелац: Врекић у 66. минуту. Жути картони: Мсанга, Маига Гвозденовић, Рац и Милосавић (Нови Сад).

НОВИ САД: Пушкић, Милосавић (Росић), Рац (Варга), Дервиши (Кокир), Сердар (Станисављевић), Врекић (Мандић), Пашагић, Мсанга, Маига, Благојевић, Гвозденовић.

ОФК БЕОГРАД: Поповић, Георгијевић (Мићић), Илић (Мојсиловић), Кнежевић, Марковић, Вујадиновић, Демановић, Николић (Адеми), Станковић, Ј. Митуљикић, Н. Митуљикић (М. Станковић).

В. Гвозденовић

 

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1305
Најновије вести