Вести: Барселона у проблему, Суарез паузира месец дана 

БАРСЕЛОНА: Нападач Барселоне Луис Суарез паузираће месец дана због повреде колена на реванш утакмици Суперкупа Шпаније против Реала, саопштио је каталонски клуб.
vesti
Фото: Dnevnik.rs

Реал је славио синоћ у Мадриду 2:0, претходно био бољи у Барселони 3:1, а Каталонцима, сем лошег старта сезоне, сада следе нови проблеми јер је од чувеног "МСН" трилинга Лионел Меси сам, јер је Нејмар прешао у Пари Сен Жермен.

Суарез се повредио пет минута пре краја после једног дуела са голманом Мадриђана Кејлором Навасом и пропустиће прва прва три кола у Примери, против Бетиса, Алавеса и Еспањола, као и прво коло Лиги шампиона.

Такође, неће играти за Уругвај против Аргентине и Парагваја у квалификацијама за Мундијал у Русији.

Његова повреда извесно ће убрзати долазак великих појачања у Барселону - Филипеа Кутиња из Ливерпула и Османа Дембелеа из Борусије Дортмунд.

Виктор Валдез завршио каријеру

БАРСЕЛОНА: Некадашњи голман Барселоне и шпански репрезентативац Виктор Валдес саопштио је данас да завршава играчку каријеру.

Овај 35-годишњи чувар мреже који је последњих неколико година имао доста проблема са повредама одлучио је да се посвети телевизијском послу и прави ексклузивне интервјуеа са бившим асовима.

Он је пуних 12 година чувао мрежу Каталонаца и остварио фантастичне резултате - три пута је освајао Лигу шампиона, шест пута био је првак Шпаније и освајач Суперкупа, док је по два пута освајао Куп краља, Суперкуп Европе и Светско клупско првенство.

После Барселоне био је члан Манчестер Јунајтеда, кратко време Стандарда из Лијежа, а претходне сезоне бранио је за Мидлзбро.

Мрежу А репрезентације Шпаније, у конкуренцији Икера Касиљаса и Пепеа Рејне, чувао је 20 пута и освојио Светско првенство 2010. и Европско 2012. године.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести