Вести: Јувентус спремио 80 милиона за повратак Погбе

ТОРИНО: Првак Италије Јувентус спреман је да понуди 80 милиона Манчестер Јунајтеду како би у јануару вратио француског фудбалера Пола Погбу, јавља Тутоспорт.
fudbal vesti
Фото: Dnevnik.rs

Будућност Погбе на Олд Трафорду је неизвесна због сталних сукоба са менаџером Жозеом Мурињом, па зато сјајни везиста сигурно не би имао ништа против да поново заигра на Апенинима.

Челници торинског клуба покушаће следећег месеца да остваре трансфер Погбе, који је управо из Јувентуса прешао у Јунајтед 2016. године за тада рекордних 105 милиона евра.

Интересантно је да је Погба пре Јувентуса носио дрес Манчестер Јунајтеда, што значи да би поново обрнуо круг ако би се посао успешно завршио.

Погба је на мети и Барселоне, а Јувентус има и план Б у виду везисте Реал Мадрида Иска Аларкона.

Барселона хоће Морату на позајмицу

ЛОНДОН: Нападач Челсија Алваро Мората, дете Реал Мадрида, могао би да пређе у редове великог ривала краљевског клуба Барселону, пише енглески Мирор.

Мората је у другом плану код менаџера Мауриција Сарија и Барселона му нуди да дође на позајмицу од јануара, али да и у том клубу буде резервна опција недодирљивом Луису Суарезу.

Шпански фудбалер тренутно је ван форме, зато предност има Оливије Жиру, па би могао да размисли о повратку у Шпанију.

Барселона планира и да стави откупну клаузулу за Морату која не би била јефтина, пре свега јер га је Челси прошле године платио Реалу 80 милиона евра.

Спалети пред отказом у Интеру, мења га Конте?

МИЛАНО: Тренер фудбалера Интера Лућано Спалети налази се под притиском након испадања из Лиге шампиона и постоји велика могућност да буде смењен, преносе бројни италијански медији.

Спалети трпи велике критике због ремија на Сан Сиру против ПСВ-а (1:1), који је бранио у тренутку када је Барселона водила против Тотенхема, пре него што су гости на Ноу Кампу изједначили у финишу за 1:1 и отишли међу 16 најбољих у Европи.

Зато су већ кренуле приче о отказу искусног тренера, посебно што ће за новог спортског директора да буде именован Ðузепе Марота са планом да покуша да доведе Антонија Контеа, пише Газета дело Спорт.

Марота и Конте успешно су сарађивали у Јувентусу, заједно су освојили три Скудета и утабали стазу успесима торинског клуба.

Конте је тренутно слободан откад је летос напустио Челси, а као могући кандидати фигурирају тренер мадридског Атлетика Дијего Симеоне и Жозе Мурињо из Манчестер Јунајтеда.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести