(ФОТО, ВИДЕО) ФУДБАЛЕРИ БАЈЕРНА У ПОЛУФИНАЛУ ЛИГЕ ШАМПИОНА, Реал ИЗБАЦИО Манчестер сити на ПЕНАЛЕ

МАДРИД/МИНХЕН: Фудбалери Реала пласирали су се у полуфинале Лиге шампиона. Мадриђани су после пенала избацили актуелног шампиона Манчестер сити. У првој утакмици је било 3:3. После 90 минута било је 1:1, такође и после два продужетка.
l
Фото: Ilustracija/Tanjug/AP

У пенал серији је домаћин боље отворио серију, пошто је Лука Модрић промашио пенал.

Уследио је међутим промашај Бернарда Силве, потом и Матеа Ковачића, што су играчи Реала умели да искористе и прецизним ударцима донесу пласман у полуфинале.

Реал ће у полуфиналу играти против Бајерна, који је избацио Арсенал.

Наиме, раније вечерас фудбалери Бајерна трећи су полуфиналисти Лиге шампиона пошто су победили Арсенал резултатом 1:0, а последњи полуфиналиста и ривал немачком великану биће познат после продужетака или пенала у мечу Манчестер Сити - Реал који је окончан 1:1 после 90 минута игре.

 

Бајерн је до победе против Арсенала стигао голом Јозуе Кимиха у 63. минуту. Везиста је био стрелац после додавања Рафаела Гереира. Претходно је на старту другог полувремена Лион Горецка погодио стативу. После 2:2 у првом мечу у Лондону Бајерну је минимална победа била довољна за пролаз у полуфинале.

Фото: Tanjug (AP Photo/Dave Thompson)

Други полуфинални пар чине Борусија из Дортмунда и Пари Сен Жермен. Прве утакмице полуфинала играће се 30. априла и 1. маја, а реванши 7. и 8. маја.

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести