Владимир Силађи јесенас је био један од најбољих фудбалера ТСЦ-а

Фудбалери ТСЦ -а из Бачке Тополе су као новајлије у елитној лиги одиграли сјајну полусезону и завршили је на високом петом месту.
siladji
Фото: Владимир Силађи, фото: ТСЦ

Ако на пролеће понове партије из јесење полусезоне биће озбиљни такмиаци за излазак на европску сцену. 

Један од најбољих играча Тополчана у првом делу сезоне био је  нападач Владимир Силађи. Одиграо је 14 утакмица, постигао осам голова и више пута био асистент саиграчима коју су се уписивали у стрелце.

-  Знали смо да имамо квалитет за елиту, али заиста нисмо очекивали да ћемо полусезону завршити на петој позицији. Посебно нас радује то што смо у утакмицама са најјачим екипама, Црвеном звездом, Партизаном, Војводином, Чукаричкимг и Радничким, били равноправни  и што смо добили похвале наше фудбалске јавности. Силађи је каријеру почео у Војводини, а пре него што је обукао дрес ТСЦ-а  играо је за Пролетер, ЧСК Пивару, Тимок и једно време у Мађарској.

- У полусезони нисам играо само против Чукаричког због жутих картона, задовољан сам мојим учинком и надам се да ћу и на пролеће наставити у истом ритму. Пошто смо се упознали са квалитетом свих ривала у лиги имамо право да се надамо да бисмо могли озбиљно да се боримо за излазак на европску сцену. Клупска организација је беспрекорна, тренер Золтан Сабо је показао какав је стручњак, имамо велику подршку навијача, па ћемо ми играчи настојати да стигнемо до жељеног циља – поручио је Силађи. 

С. Стојиљковић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести