Владимир Силађи проводи изолацију код родитеља у Новом Саду

У Србији је на снази ванредно стање, што значи да су спортска такмичења прекинута до даљег. Један од најбољих играча и стрелаца у фудбалској Суперлиги, надападач ТСЦ-а из Бачке Тополе Владимир Силађи, време изолације проводи код родитеља у породичном дому у Новом Саду.
Vladimir Siladji
Фото: Владимир Силађи (ТСЦ), фото: ФК ТСЦ

- Одавде пратим дешавања код нас и у свету, наравно поштујући одлуке владе Србије - рекао је Силађи. - Као и саиграчи, добио сам упутства како да одржим кондицију од тренера Веселина Секуловића. Придржавам се задатог програма, трчим у дворишту и вежбам у кућној теретани, с циљем да учиним све како бих остао у форми.

Силађи је до сада постигао 13 голова и налази се, с још тројицом играча, на врху листе стрелаца. Не крије да жали због прекида првенства, у којем му је, баш као и тиму чији дрес носи, све ишло баш онако како је и желео.

- Надам се бољем развоју догађаја, прижељкујући да сви заједно победимо корона вирус. Пауза нам никако не иде у прилог. ТСЦ је, а с њим и ја, играо добро, бележио одличне резултате и чврсто држи четврто место на табели, баш оно које нас води у Европу. Тренинзи и утакмице нам сада баш недостају, не знам како ће се све завршити, али је здравље прече од свега.

Владимир настоји да буде у честој комуникацији са саиграчима и тренерима.

- Свакодневно се чујемо и размењујемо мишљења. Много ми је жао што је првенство прекинуто и што људи не могу да уживају у фудбалу. Ипак, ово је нешто што је јаче од нас као појединаца и зато морамо да поштујемо препоруке до краја, како би број оболелих био што мањи. Када ово чудо буде прошло и уколико буде настављена лига, потрудићемо се да поново пружамо партије као и до сада, да задржимо тренутну позицију на табели и изађемо на евросцену. Била би то круна на сјајну сезону и велики успех за новајлију у Суперлиги Србије - додао је Владимир Силађи.

        С. Стојиљковић

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести