Влаховић: Одлично сам, апелујем да останете код куће

ФИРЕНЦА: Млади српски фудбалер из Фиорентине Душан Влаховић, који је међу првима био позитиван на корона вирус, изјавио је да се осећа одлично и апеловао ан све у Србији да остану код куће.
dusan vlahovic.jpg
Фото: Printscreen/Arena sport

"Тренутно се осећам супер, пре свега осећам се одлично. Имао сам те симптоме један дан, када сам и одмах отишао у болницу. Већ последњих пет дана нема темперетуру, никакве симптоме, осећам се стварно одлично. Када сам сазнао да имам коронавирус реаговао сам најнормалније, без панике и мислим да свако, ако не дај Боже чује тако вест, треба да остане смирен. Треба имати стрпљења и све ће проћи", рекао је Влаховић за телевизију Арена спорт.

Он је додао да ће у боравити у изолацији још 10 дана, пошто је потребно 14.

"Већ четири дана сам у кући и мислим да ћу моћи за 10 дана да нормално излазим. Овде је стање ванредно, и ко није здрав и ко јесте у карантину је".

Млади голгетер каже да пажљиво прати ситуацију у Србији.

"Мој апел је да останите код куће, будете стрпљиви и да ће врло брзо све проћи. Досадно јесте, али мора да прође. Надам се да ћемо се сви вратити у нормалу. Улице су пусте, људи поштују све што им се каже. Раде само апотека и супермаркет", казао је Влаховић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести