ФК Војводинa гостовалa у хрватској Боботи

Делегација ФК Војводина, предвођена председником клуба Војиславом Гајићем, била је данас гост Фудбалском клубу Борац у Боботи, месту у близини славонског града Вуковара, у Хрватској.
Zajednički snimak u Boboti/FK Vojvodina
Фото: ФК Војводина/Заједнички снимак екипа Борца и Војводине

Комбиновани тим Новосађана одиграо је пријатељски сусрет са домаћином поводом лепог јубилеја - 90 година од оснивања клуба. Утакмица је трајала два пута по 30 минута, а присуствовао јој је и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Иако су Новосађани повели у првом делу, фудбалери клуба-слављеника се нису предавали и у наставку су преокренули скор, савладавши много познатијег и реномиранијег ривала.

А. Предојевић

Фото: Miloš Vučević i Vojislav Gajić u Boboti/FK Vojvodina

Борац – Војводина 2:1 (0:1)

БОБОТА: Игралиште Борца, гледалаца: 400 Стрелци: Грубишић у 48 и Миловановић у 55. за Борац, а Нешковић у 22. минуту за Војводину.

БОРАЦ: Решета, Доган, Шљокић, Белајац, Русмировић, Пауновић, Ајдуковић, Т. Јањичек, Грубишић, Дорић, С. Јањичек. Играли су још: Поповић, Шормаз, Ујвари, Малецки, Тодоровић, Миловановић, Ковачевић.

ВОЈВОДИНА: Тороман, Лазаревић, Ђ. Ђурић, Петковић, Вучић, Филиповић, Топић, Нешковић, Зукић, Кокир, Д. Ђурић. Играли су још: Пантић, Иван, Станић, Дражић, Батос.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести