Војводина из Бачког Градишта овог викенда игра три утакмице

Бачкоградиштаци су једва дочекали да могу да играју припремне утакмице и у жељи да надокнаде пропуштено и пруже прилику свим играчима, а има их тридесетак на тренинзима, да покажу колико могу у актуелном тренутку имаће овог викенда три провере на свом терену.
gradiste fudbal
Фото: В. Јанков

Права је штета што није дозвољено присуство публике на трибинама, јер би то била прилика за упознавање свих који конкуришу за дрес најстаријег клуба имена Војводина.

По плану Војводина би данас требало да одигера утакмице омладинцима Новог сада и Војводином из Новог Милошева а у недељу са ЖСК-ом из Жабља.

- Добро ће нам доћи ове утакмице, јер ће сви играчи имати запажену минутажу како бисмо добили јаснију слику рада иза нас. Штета што није дозвољено присуство љубитеља фудбала, пошто имамо и новајлија који треба да осете какав је амбијент на нашем стадиону - рекао је тренер Лазар Дабижљевић. 

Када су нојавлије у питању, из српсколигаша ОФК Бечеј 1918 стигао је високи Братислав Јелић, који ће у Војводини добити нападачку улогу, затим бонус играч Љубомир Живановић из Србобрана, који је минуле сезоне играо у омладинцима РФК Нови Сад 1921, а вратила су се и двојица младића који су пекли занат у Академији фудбала из Бачке Тополе, голман Младен Бошњак и везиста Андор Хорват. На путу да задужи дрес Воше је и дефанзивац новобечејског Јединства Никола Месарошки.

- Зимус смо у великој мери реновирали састав и са новајлијама из актуелног прелазног рока имаћемо респектабилну екипу. Не буде ли здравствених тегоба, бићу на слатким мукама око избора играча за сваку утакмицу. Можда звучи нескромно, имамо врло велике амбиције у наступајућој сезони. Конкретно, напашћемо сам врх и мислим да можемо да будемо међу три екипе  војвођанског севера - не крије оптимизам Дабижљевић.    

В. Ј.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести