Војводина на “Карађорђу” дочекује Колубару

Фудбалери Војводине, у оквиру 10. кола Суперлиге, данас дочекују Колубару. Воша је у минулом колу прву пут у овом првенству успела да забележи победу у гостима, када је са 2:0 савладан Радник у Сурдулици.
Ј. Грлић/Миљан Вукадиновић се нада бодовима у мечу са Колубаром
Фото: Ј. Грлић/Миљан Вукадиновић се нада бодовима у мечу са Колубаром

Црвено  - бели су играли сасвим солидно, што им даје ињекцију оптимизма да могу до нове победе у дуелу са Лазаревчанима. Колубара је, додуше, тим који игра боље код куће него на страни, али су ове сезоне упели да славе на “Карађорђу”, с обзиром да су савладали Пролетер. Но, домаћи тим, уз респект гостујућег, планира да упише нова три бода и са њима остане у горњем делу табеле.

- Колубара је изузетно искусан тим, који не бежи од надигравања с противником – каже шеф струке  Славољуб Ђорђевић. – Имају квалитет да, ако им се то дозволи, могу да направе озбиљан проблем сваком ривалу. Мислим да су наши играчи после трјумфа у Сурдулици подигли самопоуздање, ухватили су ритам и у добром расположењу дочекујемо меч. Једва чекамо да утакмица почне и да напокон пружимо једну квалитетну партију пред нашим навијачима.

Са  тренером слаже се и крилни нападач Миљан Вукадиновић.

- После првог овосезонског тријумфа у гостима, желомо да поново одиграмо добру утакмицу и остваримо нову победу. Мислим да имамо снаге и квалитета за то. Додуше, Колубара је много искуснија екипа од нас. Ми имамо млад тим са доста талентованих момака, ту је нас неколицина старијих да им искуством помогнемо. Ипак, и моје колеге и ја сматрамо да ће победа у Сурдулици имати праву вредност само ако успемо да славимо против Колубаре, у противном би све пало у воду. Даћемо све од себе да бодиви остану у Новом Саду – рекао је Вукадиновић.

Фудбалери Војводине се надају да ће имати подршку са трибина и истичу да тада играју и боље и мотивисаније, па позивају навијаче да у што већем броју дођу на Стадион. Утакмица на “Карађорђу” почиње у 18. 30 часова. 

Д. Кнежић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести