Војводина у пријатељском сусрету боља од Динама

У тврдој и не претерано атрактивној утакмици, голом Гајића у самом финишу сусрета, фудбалери Војводине савладали су екипу српсколигаша Динама из Панчева.
vosadinamo
Фото: Архива Дневник, Ј. Грлић           

Гости, и поред велике жеље, нису успели да се реванширају Војводини за пораз у Купу Србије. Од почетка сусрета вођена је отворена борба, али с доста грешака по клизавом терену. Прву шансу су пропустили домаћи преко Калезића, да би гости узвратили промашајем Јованића.

У другом полувремену било је доста измена, али се начин игре није пуно променио. Водила се изједначена борба све до 90. минута, када је брзоноги Цебара, после продора по десном крилу, упослио резервисту Гајића, који је смирено послао лопту у мрежу Панчеваца и поставио коначни резултат.

Војводина је искористила двонедељну паузу да се што боље припреми за наставак првенства у Суперлиги,  да тренер Владимир Буач види шта и колико могу играчи који тренутно нису чланови прве поставе, пронађе замене за суспнедоване Вукасовића и Саничанина, као и да “намести” екипу за меч са Радником, који је на програму у суботу, од 17 часова.

Л. Стакић

ВојводинаДинамо (П) 1:0 (0:0)

ВЕТЕРНИК: Игралиште у ФЦ “ Вујадин Бошков”, гледалаца: 100, судија: Димитријевић (Нови Сад). Стрелац: Гајић у 90. минуту. Жути картони:Јовановић и Вукасовић (Војводина),  Величковић и Војновић (Динамо).

ВОЈВОДИНА: Перић, Лазаревић, Бурековић, Саничанин, Алвеш, Бемпах, Зличић, Цебара, Калезић, Парк, Јовановић. Играли су још: Илић, Кнежевић, Деветак, Нешковић, Вукасовић, Гајић, Вујановић, Крстевски, Милетић.

ДИНАМО: Томић, Недучић, Величковић, Мирковић, Дашић, Јанковић, Рашић, Ђокић, Кукољ, Стојановски, Јованић. Играли су још: Мугоша, Војновић, Станимировић, Адвигов, Петровић, Лазиница, Терзић, Вуковић, Арбутина.              

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести