ВОША ПОСЛЕ ПРЕОКРЕТА САВЛАДАЛА ВОЖДОВАЦ на припремама на Кипру

На основу штурих информација из Ларнаке Војводина је низ пријатељских утакмица на Кипру започела победом против Вождовца са 2:1, резултатским преокретом у финишу меча.
1
Фото: ФК Војводина

Цео један сат игре екипе су се смењивале приликама за вођство, да би у 63. минуту резервиста „змајева“ Пирлић довео свој тим у вођство.

За разлику од првог дела, где су Јеличић и Букинац додати на састав који је изнео полусезону, у другом полувремену тренер Бандовић поверење је указао неколицини младих играча из Вошине омладинске школе. Такво опредељење значило је и резултатски прокрет са Ивановићем у 83. и Јовановићем у 85. минуту у главним улогама. На жалост, због лоших интернет веза до закључења  овог издања листа нисмо у могућности да наведемо све измене које су у саставима екипа уследиле. Извесно је једино да је Бандовић био доследан најави да ће шансу добити већина од 28-орице играча на које рачуна на припоремама.

У преостала три меча Војводина је договорила сусрете са кипарским Онисилосом (24.1.), јерменским Араратом (28.1.) и Чукаричким (31.1.). По повратку у Нови Сад у плану је још један контролни меч, који би представљао генералну пробу за наставак сезоне, уочи 20. кола, 10. фебруара, када на Карађорђу гостује лучанска Младост.

Војводина – Вождовац 2:1 (0:0)

ЛАРНАКА: Игралиште комплекса „Радисон блу“,  стрелци: Ивановиоћ у 83. и Јовановић у 85. минуту за Војводину, а Пиргић у 63. минуту за Вождовац.

ВОЈВОДИНА: Царевић, Лазаревић, Јеличић, Црномарковић, Букинац, Матеус, Зукић, Радуловић, Николић, Кембел, Вукановић.

ВОЖДОВАЦ: Катић, Ђурђевић, Лукић, Крпић, Ђуричић, Матић, Никша, Јочић, Павловић, Нешковић, Флемингс.

Л. Б-з

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести