ВОША ВЕЧЕРАС У 25. КОЛУ, ГОСТУЈЕ ИМТ-у У БЕОГРАДУ За првенствени брејк

У саставу Војводине десна страна је, по правилу, била део колектива коме се верује. Без обзира да ли акцију за напад започињали Лазаревић или Бјековић, у сарадњи са Радуловићем.
а
Фото: ФК Војводина

Новајлија Зади Сери  сопственим ангажманом у знатној мери је смањио квалитативну разлику што се Вошиних праваца напада тиче. Додамо ли томе и Ђорђевићев повратак у тим по левом боку, његове центаршутеве у фази напда, као и правовремени повратак „ у тројку“, добићемо и основ утиску о апсолутној надмоћности и првој пролетњој победи против Вождовца.

– Много нам значи та победа – поделио је расположење своје и својих саиграча Марко Бјековић. – Сада лакше дишемо. Гушио нас је негативан низ резултата и пад на табели. Међутим, веровали смо да можемо, имамо доста квалитетних играча, а и оцене о нашим претходним играма наговештавале су ведрији финиш сезоне. Самопоуздање је нарочито учврстио начин како и када смо обезбедили победу. Тако како смо бодове губили, сада смо их освојили. Тотални заокрет у нашу корист. Због свега тога имамо право да верујемо да смо кадри и за нове успехе, већ са ИМТ-ом, што да не. 

Тренер Бандовић је после утакмице нагласио да је баш учинком Бјековића и Зади Сериа Војводина добила оно што је и желела да постигне у тој фази игре. Да ли ће и у којој мери мењати у односу на добитну комбинацију, његово је неотуђиво право. У сваком случају, победа против „змајева“ значила је много више од три освојена бода. Жељени успех на гостовању код ИМТ-а значио би потврђивање веровања у исправност Вошиног пута ка пројектованом циљу у плеј-офу. Почетак данашњег сусрета ИМТ-а и Војводине у Београду најављен је за 20 часова. Пренос је на каналу Арена спорт 1.

Л. Бакмаз

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести