Врсни голгетер Ненад Кудрић „посвађао” комшије

Ништа од најављеног доласка врсног голгетера Војводине из Бачког Градишта Ненада Кудрића у ОФК Бечеј 1918. Иако је све било договорено, само се чекао завршетак изолације целе породице Кудрић због позитивног налаза на коронавирус Ненадовог млађег брата Игора, исписница је у међувремену прослеђена Тиси из Адорјана.
fudbal
Фото: Tanjug (S. Radovanović ilustracija)

-Имали смо добру вољу да пружимо шансу за афирмацију Ненаду Кудрићу, али он није испоштовао договор и желимо му срећу, без обзира где да настави каријеру - рекао  је потпредседник Бечеја Недељко Васић.

Како ствари стоје, Кудрић ће испунити жељу да заигра у српсколигашкој конкуренцији, јер ће Тиса из Адорјана, по свему судећи, извадити визу за караван војвођанских српсколигаша.

-Истина је да сам планирао да се вратим у Бечеј, чији сам дрес носио у пионирској и кадетској конкуренцији, али се изненада појавила много повољнија понуда Тисе из Адорјана и како сам имао времена током изолације да добро размислим одабрао сам ову другу понуду. Истекла ми је изолација и крећем са тренинзима - сазнали смо од Кудрића због чега је променио курс и отпловио узводну уз Тису.

Међутим, није то остало без последица у односу сарадње два комшијска клуба. Поготово што је први човек Воводине Ненадов отац Горан Кудрић, који каже да Бечејци никога из клуба нису контактирали приликом жељеног ангажмана Ненада. Епилог је отказивање међусобне утакмице у Бачком Градишту. Но,време ће, верује се, излечити поједине сујете, поготово што готово половину војвођанског лигаша из Бачког Градишта чине фудбалери из Бечеја.       

В. Ј.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести