ВУЧЕВИЋ НАЈАВЉУЈЕ Последња сезона на старом „Карађорђу”

НОВИ САД: Приликом обиласка Кинеске четврти у Новом Саду градоначелник  Милош Вучевић, коментаришући добре резултате ФК Војводине у прва три кола Суперлиге Србије, казао је да су за победе заслужни играчи, стручни штаб, управа, која води рачуна о клубу, и наравно публика.
Novi Stadion Karadjordje/FK Vojvodina
Фото: Novi Stadion Karadjordje/FK Vojvodina

- Био сам на састанку са спортским директором клуба Николом Лазетићем, јер не желимо да, пред утакмицу против Радника у Срдулици, сви “полете” занесени добрим резултатима - казао је Вучевић. - Много је боља атмосфера. Никола Лазетић и Ненад Лалатовић много су допринели томе, јер су добро селектовали играче, а наравно без финасија и без добре организације клуба то није могуће. Нормализацији ситуације допринело је и то што су сви “повукли рогове” па играчи могу да покажу оно што знају.

Вучевић је казао да се ужу­рба­но припрема пројекат изград­ње новог стадиона “Кара­ђорђе”, те да је вероватно ово последња сезона да фудбалери Војводине играју на овом стадиону. Он је у разговору с руководством клуба изнео предлог на који начин би доликовало да се највијачи “опросте” од стадиона.

- Предложио сам управи да размисли да до краја сезоне буде бесплатан улаз на стадион, да буде више публике и да то буде “опроштајна сезона за стадион” на ком су игране велике утакмице и постигнуте значајне победе и доживљени болни порази - закључио је Вучевић.

С. Ковач

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести