Вукадиновић пред дерби с ТСЦ-ом: Време је да победимо Тополчане

НОВИ САД: Фудбалери Војводине Миљан Вукадиновић, Немања Човић и Аранђел Стојковић били су с репрезентацијом Србије на америчкој турнеји и одиграли су утакмице с Доминиканском Републиком и Панамом, које су завршене без голова.
v
Фото: Miljan Vukadinović želi da nastavi tamo gde je jesenas stao/J. Grlić

Предивне успомене носимо с ове турнеје. У Америци је температура била око 35 степени, услови за игру нису били баш добри, јер је огромна влажност ваздуха и тешко се дисало. Боље смо одиграли с Панамом, нажалост без голова, али ће нам свима нама наступи у дресу с државним грбом пуно значити у наставку каријера. Жао нам је што нисмо одиграли утакмицу са селекцијом САД, али генерално гледано задовољни смо, рекао је Вукадиновић по повратку у Нови Сад.

У петак Војводина дочекује екипу ТСЦ-а, чиме ће званично бити отворена пролећна полусезона у Суперлиги.

Прикључили смо се екипи на тренинзима, осећам се одлично, а шефу Ненаду Лалатовићу је да одреди којих 20 играча ће конкурисати за војвођански дерби. Нас тројица пропустили смо пола припрема у Турској, али сам убеђен да ће екипа, у којем год буде саставу, спремна изаћи на мегдан Бачкотополчанима. Никада их нисмо савладали у првенственој утакмици и жеља нам је да овога пута то учинимо и ја верујем да ћемо у томе успети, поручује Вукадиновић.

Од повреда су се опоравили голман Никола Симић, Петар Бојић и Мирко Топић.


Путовање

И Аранђел Стојковић се сложио с констатацијом да је путовање до Америке и назад било изузетно напорно.

Били на другом крају света, путовање до Србије потрајало је читавих 26 сати. Међутим, тако је морало да буде, па смо непријатне ствари већ заборавили и окренули се оном што нас чека у наставку првенства, каже Стојковић.


Имамо веома добру и уједначену екипу и волели бисмо да ТСЦ-у на делу покажемо ко је главни у покрајини. Уколико тренер Лалатовић буде одлучио да пружи шансу нама који смо били у репрезентацији уверен сам да неће бити проблема, јер смо спремни да пружимо партију каква се од нас и очекује. Знамо с каквим се ривалом састајемо, али и поред тога сам оптимиста, без обзира на то хоћу ли играти, или не, поручио је Миљан Вукадиновић.

Утакмица Војводина – ТСЦ игра се у петак (16.30), уз пренос на каналима ТВ Арена спорт 1 и Новосадске ТВ.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести