Вулетић: Следеће недеље тужба због Звездине титуле из 1946.

БЕОГРАД, 17. маја (Тањуг) - Потпредседник ФК Партизан Владимир Вулетић најавио је да ће следеће недеље покренути тужбу како би се поништила одлука, донета на Скупштини Фудбалског савеза Србије, да се Црвеној звезди накнадно додели титула из 1946. године.
Vladimir Vuletic/tanjug
Фото: Танјуг/видео/Владимир Вулетић

"Могу да потврдим да је након одлуке делегата Скупштине ФСС ствар потпуно јасна, имамо апсолутно појединачни правни акт. Током идуће недеље, свакако у року од 30 дана према закону, покренућемо тужбу за поништај одлуке. Реч је о управном спору пред Управним судом Републике Србије. За мене је то правничка битка коју сматрам професионалном", рекао је Вулетић Тањугу.

Он је додао да је Суд прилика да "онима који нису професионални дизачи руку у доброј мери представи врло опширну, приљежну и одговорну правну документацију на 25 страна".

Вулетић је уверен у повољан исход Партизанове тужбе, за разлику пре гласања Правне комисије и Скупштине ФСС када је био песимиста.

"Знате како кажу стари Грци "дум спиро, сперо", "док живим надам се". Увек сам оптимиста када су право и правда у питању. Наш народ би рекао да је правда спорта, алио достижна, али мислим да овде неће бити спора. Биће врло брзо достижна".

 

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести