Здјелар: Даћемо све од себе да трофеје вратимо у нашу кућу

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Саша Здјелар рекао је да ће тим урадити све да у новој сезони врати трофеје у Хумску.
zdjelar, fk partizan
Фото: Saša Zdjelar, foto: FK Partizan

Фудбалери Партизана сутра од 21 сат нову сезону у Суперлиги почињу у Новом Саду дуелом против Пролетера.

"Нова сезона, нова доказивања, то увек кажем. Долазимо у ситауцију да настављамо прошлу сезону, где смо имали велики низ победа. Идемо утакмицу по утакмицу и циљеви су увек највиши када си у Партизану. Даћемо све од себе да трофеје вратимо у нашу кућу и да покажемо свима да вредимо", рекао је Здјелар новинарима на СЦ Телеоптик.

Једно од питања било је колико је притисак сада већи с обзиром на то да црно-бели две године нису освојили трофеј.

"У Партизану је притисак увек велики. Када играш у овом клубу сваки дан ти је притисак, сваки тренинг ти је притисак. Не гледам то са те стране. Нисмо освојили трофеј, то је истина, али притисак је увек велики".

"Знамо шта смо радили у прошлој сезони, у првих 10 утакмица направили смо шта смо напоравили. То нас је коштало да се боримо за титулу. Улазимо у сезону обазриви, утакмицу по утакмицу, победу по победу. Видећемо како и шта даље. Сигурно да није лако да побеђујес сваку утакмицу, а сви знамо да је готово немогуће сваку утакмицу победити", рекао је Здјелар.

Он сматра да је тим јачи у односу на претходну сезону.

"Сигруно да је Партизан јачи, екипа је дуго ту, дуже смо заједно, добили смо три нова појачања. Са Рикардом добијамо нешто ново, знамо га добро. Дошао је Дача (Данило Пантић) који је био са нама, Саничанин је тек стигао. Добра три играча, сигурно да ће нам доста донети".

Посе дуже времена, навијачи се враћају на стадионе.

"Било је доста тешко, али то је ствар талента како се снађеш и без навијача. Сада це бити лакше када се навијачи врате. Биће и нама лепше да играмо утакмице. У неком тренутку је изгледало као да играмо пријатељске утакмице, чујемо се нон стоп... Биће велико изенађење после скоро годину и по дана да играмо пред публиком", закључио је Здјелар.

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести