Железничар из Панчева: Дизелка жели у Прву лигу

Фудбалери српсколигаша Железничара из Панчева јуче су почели припреме за нову сезону.
Naunković Zoran i Dušan Jevrić/B. Stojkovski
Фото: Б. Стојковски/Председник клуба Зоран Наунковић и тренер Душан Јеврић

Прозивку су извршили нови тренер Душан Јеврић са својим сарадницима тренером Марком Андрејићем и тренером голмана Владимиром Растовићем.

Председник клуба Зоран Наунковић који је најзаслужнији што се панчевачка „дизелка“ од најнижег ранга за шест године нашао у српсколигашком друштву у летњој паузи није имао одмор и са најближим сарадницима учинио је све како би обезбедили  све неопходне услове за несметани рад својих играча и у наредној сезони. У прошлој сезони тим са Тамиша завршио је на шестом месту табеле што је најбољи пласман „дизелка“ у српској лиги. У новој сезони Панчевци имају амбиције и желе да нападну прво место и да покушају да остваре пласман у виши ранг.

- За сада све тече по плану. Желим да напоменем да смо сви заједно свесни какве нас обавезе очекују у новом првенства где желимо да освојимо врх табеле. Настављамо даље и верујем да можемо и ове сезоне до добрих резултата које смо постизали као клуб  протеклих година - каже Наунковић.

Клубу су за сада приступили  четворица нових играча, стигли су:  голман Бојан Браћ (Хајдука) и фудбалери: Младен Лазаревић (Мачва), Лука Стојановић (Колубара) и  Лазар Владисављевић (Аполонија, Албанија).

-  Имамо циљ, а то је пласман у Прву лигу Србије. Што се тиче појачања биће их још и желимо да се добро појачамо и видећемо у наредних недељу дана са каквим снагама ћемо ући у ново првенство - каже Наунковић. 

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести