Золтан Сабо за прекид сезоне

Након скоро два месеца паузе фудбалери ТСЦ – а су изашли на терен и почели са тренинзима.
fudbal
Фото: Tanjug (Z. Žestić, ilustracija)

- Играчи се враћају у тренажни процес, који је организован у складу са мерама које смо добили од Савеза. На основу стања играча, направићемо програм тренирања за следећу недељу - рекао је шеф стручног штаба Золтан Сабо.

Тренер је изразио наду да ће у току ове недеље бити познато да ли ће се и када наставити такмичење, јер је то изузетно важна информација за све клубове, који на основу тога треба да праве планове за ову серију тренинга и за наредну сезону.

Сабо сматра да би било за све најбоље да се прекине првенство, јер неће бити довољно времена да се фудбалери припреме и врате у такмичарску форму.

- Не знамо колико можемо, ако се настави такмичење, да квалитетно одиграмо, а већ у јулу треба да почне ново првенство, тако да је моје мишљење да треба ову сезону административно завршити како бисмо имали довољно времена да се припремимо за следећу – сматра Сабо.  ТСЦ има услове да организује тренинге у складу са епидемиолошким препорукама , тако се и понаша и чека одлуку ФШ о актуечној сезони.

С. Р.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести