ЖРЕБ ЗА 1/8 ФИНАЛА КУПА СРБИЈЕ Стиже новосадски градски дерби Младост ГАТ - Војводина

Жреб за осмину финала Купа Србије одржан је у уторак у просторијама Фудбалског савеза Србије, а бранилац трофеја Црвена звезда за ривала добила је екипу Радничког из Ниша.
lopta
Фото: pixabay.com

Утакмице осмине финала су на програму 6. децембра, а Звезда ће у овом случају бити домаћин. Утисак је и да су црвено-бели добили најтежег ривала из другог шешира.

Прошлогодишњи финалиста Чукарички дочекује Јавор, док ће лидер Суперлиге Партизан играти као домаћин против Графичара. Такође,. ту је и градски дерби Младост ГАТ - Војводина.

Парови: Вршац - Напредак, Партизан - Графичар,Чукарички - Јавор, Вождовац - Раднички СМ,Раднички КГ - Смедерево, Инђија - Нови Пазар, Младост ГАТ - Војводина, Црвена звезда - Раднички Ниш

Жреб је био полудиригован, што значи да је 16 екипа било подељено у два шешира. У првом се налазило осам најбоље пласираних тимова из претходне сезоне, док су у другом били остали.

Први шешир су чинили: Црвена звезда, Чукарички, Партизан, Војводина, Нови Пазар, Вождовац, Раднички 1923 и Напредака други: Јавор, Раднички (Ниш), Младост ГАТ, Графичар, Инђија, Раднички (Сремска Митровица), ОФК Вршац и Смедерево 1924.

(Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести