Звезда на крилима Пешића убедљиво савладала Борац

Фудбалери Црвене звезде баш рутински су обавили посао против Борца, комбинована постава била је убедљива (3:0), па је тренер Владан Милојевић апсолутно задовољан.
zvezda, fk crvena zvezda
Фото: crvenazvezdafk

„Играчи су испунили све што је било потребно и што сам од њих тражио. Радује ме како смо одговорили након европске утакмице и емотивног пражњења. Сада се окрећемо последњој утакмици ове године“, рекао је Милојевић.

Вечити дерби црвено- бели дочекују у добром расположењу, са девет бодова предности у односу на комшије.

„И на плус три и сад на плус девет мене интересује само моја екипа, интересује ме само Звезда, не осврћем се око себе и на друге. Похвалио бих још једном Пешића и његов гест код асистенције Аyићу, то пуно говори о многим стварима. Што се тиче Стојковића, пожалио се на ударац, видећемо колико је опасно“, констатовао је Милојевић.

У свим акцијама код голова учествовао је надахнути Александар Пешић.

„Увек је тешко играти прву утакмицу после Европе. Све се лепо завршило и сада се спремамо за дерби. Имао сам много прилика, једну стопостотону, коју због терена нисам реалзиовао. Али, добро, дао сам касније гол“, задовољан  је Пешић.

Екипа Звезде у пуној форми дочекује вечити дерби, као и распуцани Пешић први стрелац лиге са 17 погодака.

„И у свлачионици смо сви као један, не само на терену. Милојевић је био уз мене од почетка и када нисам био физички спреман, могу слободно да кажем да ме је вратио у живот. Још само у среду да све завршимо како треба. Наравно, волео бих да дам гол на дербију, то је мој посао, али стварно на тој утакмици није важно ко ће дати гол, гледаћу максимално да помогнем како бисмо узели сва три бода. Биће тешка утакмица, Партизан је озбиљна екипа, са добрим индивидуалцима, али и ми смо. Играмо леп фудбал и ми и они, јесте да сада заостају девет бодова, али то се брзо надокнади. Очекујем тврду утакмицу, можда не лепу за око, али то је дерби“, казао је ефикасни Пешић.

З. Рангелов

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести